середу, 2 квітня 2014 р.

ТИЖДЕНЬ ІІФ. День другий, французький.

Французький день тижня інституту іноземної філології розпочався з перевірки знань та мистецьких уподобань  наших студентів у вікторині "Життя на полотні". 

Пізніше, усі бажаючі відвідали майстер-клас О.І. Хірочинської "Poisson d`avril" та скуштували вишуканих французьких десертів у імпровізованому французькому кафе "Chez Ratatouille".

Цікаво, якщо університет хоч іноді перетворюється на кінозал, тому перегляд фільму "Minuit a Paris" у відкритому "кінозалі" на другому поверсі головного корпусу СНУ приємно здивував широку аудиторію наших студентів. 
Європа без кордонів - часто чуємо ми, європейський тиждень ІІФ не виключення. В програмі французького дня - німецьке неток-шоу "Жінка" з оглядом еволюції цієї гендерної ролі в суспільстві - особливо актуальне для переважаючої на ін`язі жіночої аудиторії.

На особливу увагу заслуговує черговий випуск ґазети ІІФ "!проСНУлись!" під редакцією В. Бруцької. 

На сторінках випуску Ви знайдете інтерв'ю з непересічними особистостями нашого інституту та цікаві роздуми нашої молоді щодо поворотного моменту в історії України, адже тема випуску так і звучить - "Поворотний момент". Звертайтеся, є і електронні версія ґазети.
І головне, приємно читати такі імпровізовані відгуки. Любіть ІІФ, ІІФ любить Вас теж)

З повагою,
заступник декана ІІФ
із виховної роботи
Левчук А.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар