четвер, 30 січня 2014 р.

Нові добрі справи благодійного центру ІІФ "CARITAS"

Студенти інституту іноземної філології, учасники та організатори різноманітних акцій благодійного центру ІІФ "CARITAS" вчергове відвідали Рожищенський притулок для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації.
Приєднавшись до благочинної ініціативи наших друзів із сімейної академії "Плай", активісти долучилися до збору та придбання ігрового матеріалу для вихованців притулку, допомагали проводити майстер-класи з миловаріння та організовувати рухливі розваги з дітьми, що перебувають під опікою центру.


Ми в черговий раз переконалися, що у складній політичній ситуації, непростих умовах нашого життя, все ж можна радіти, радіти щирим дитячим посмішкам і простому дитячому щастю, що не потребує великої кількості грошей і зусиль. Насправді, найголовніше не матеріальна допомога, не співчуття, а щире спілкування і інтерес до кожного з них як до особистості. 
Долучайтеся до нас, бо той хто віддає частину свого серця - отримує вдвічі більше!

Слідкуйте за нашими акціями у соціальних мережах FB - https://www.facebook.com/caritaseenu?ref=hl, VK - http://vk.com/club60395772 та на дошці оголошень у куточку доброчинності "CARITAS".
З повагою,
заступник декана ІІФ
із виховної роботи
Левчук А.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар