середу, 3 вересня 2014 р.

"Студентський фронт" ІІФ працює постійно!

Переживаючи складний, проте необхідний етап становлення української незалежності, усі ми хочемо допомагати державі. Найсміливіші йдуть на фронт - обороняти кордони й захищати суверенність України. Завдяки їх героїзму й самовідданості двері наших аудиторій і класних кімнат відчинені майбутньому. 
Навчаючись і залишаючись у тилу, студенти інституту іноземної філології теж хочуть бути корисними. З перших днів військової агресії на сході країни, патріотично налаштована молодь ІІФ брала участь у різноманітних акціях на підтримку збройних сил України, допомогу переселенцям із Криму та сходу. Наші студенти Лазука Олександр, Бруцька Вікторія, Чупрун Анастасія, аспірантка Литвин Оксана вирішили не відпочивати на канікулах, а асистувати професору кафедри прикладної лінгвістики Жуйковій М.В. на курсах української мови для переселенців. І от вчора із навчальним візитом у відповідь до нас завітали Катерина Ревнюк із Керчі та Алім Сайдаметов із Сімферополя, що зараз проживають у Луцьку та вже тривалий час вивчають українську на курсах (не без допомоги наших студентів). 
Упродовж кількох годин Катя та Алім навчали усіх бажаючих робити патріотичні сувеніри з бісеру та стрічок. Надалі студенти планують виготовляти їх для продажу на благодійних аукціонах, а також передавати як сувеніри нашим бійцям АТО.






"На питай, що твоя країна може зробити для тебе, запитай, що ти можеш зробити для країни", - казав американський президент Джон Кеннеді. Роботи сьогодні багато, вважають у "Студентському фронті" ІІФ. Гуртуймося і ми обов'язково переможемо!

З повагою,
заступник декана ІІФ
із виховної роботи
Левчук А.Л.
та увесь новостворений 
"Студентський фронт ІІФ"

Немає коментарів:

Дописати коментар