неділю, 15 грудня 2013 р.

Містер інституту іноземної філології-2013

11 грудня в Центрі культури та дозвілля СНУ імені Лесі Українки відбувся уже традиційний щорічний конкурс "Містер інституту іноземної філології-2013". Студенти інституту вкотре довели, що тут навчаються не лише гарні дівчата, а й не менш варті уваги публіки хлопці. 
Спеціально вигадані творчим активом конкурси в форматі церемонії премії "Оскар" допомогли учасникам продемонструвати свої найкращі якості, необхідні успішному сучасному чоловікові. На особливий акцент заслуговує відеоконкурс, адже хлопцям довелося застосовувати не лише власні творчі здібності, а й знання сучасних комп'ютерних технологій, монтажу та останніх кінематографічних уподобань глядацької аудиторії.
За результатами суддівського голосування перемогу здобув студент ІІ курсу Дмитро Амброзяк, приз глядацьких симпатій - Микола Заяць, чимало нових прихильниць з'явилося також у Юрія Гаврося, Ігоря Глухова та Юрія Федорука. 





Особливо хочеться наголосити, що вперше у цьому році додаткове голосування відбувалося у мережі Інтернет. Загалом в опитуванні взяло участь близько 500 осіб, що свідчить про неабиякий інтерес до нашого конкурсу. Містер онлайн - Юрій Федорук. 
Додатковою прикрасою концерту стали виступи найталановитіших студентів інституту іноземної філології та гурту професіоналів "Шанс-Music" (керівник Сергій Скулинець).
З повагою,
заступник декана ІІФ
із виховної роботи
Левчук А.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар