неділю, 15 грудня 2013 р.

Благодійна поїздка студентів ІІФ до Головенської школи-інтернату (11.12.2013)

Існує чимало способів зробити світ навколо нас кращим, довести, що є у ньому місце щирості, любові, добру. Серед безлічі цитат про благочинність, розпочинаючи акцію збору речей для наших підопічних, учнів Головенської школи-інтернату, студенти обрали коротку й просту - Noone has ever become poor by giving - Ніхто ще ніколи не збіднів віддаючи. І правда, завершивши акцію вони повернулися із Любомльського району інакшими, сповненими бажання працювати знову, аби іще не раз повертатися до дітей, що просто хочуть вас обійняти, нехай навіть на кілька коротких хвилин. 
Така поїздка відбувається уже не вперше. За підтримки волонтерського центру СНУ "Довіра" й активістів "CARITAS" усі зібрані подарунки (одяг, взуття, іграшки) потрапили до своїх маленьких і вдячних адресатів. 
Ваші старі іграшки - їх нові друзі. Дякуємо усім небайдужим, віримо, Ви підтримаєте наші подальші акції, адже віддаючи - ми примножуємо добро й віру в те, що усе буде добре. А так воно й буде)










Про враження від поїздки можна також почитати у блозі координатора волонтерського центру студентів ІІФ "CARITAS" Кароліни Шпиці - http://caroline-on-air.blogspot.com/2013/12/blog-post_11.html?spref=fb
Особлива подяка нашим ініціаторам - Світлані Гармидер, Андрію Магері, Кароліні Шпиці, а також  Беденюк Наталії, Дзіндзя Вадиму, Ковальчук Олександру, Кушнірчук Тетяні, Лящук Даші, Мотузко Оксані, Рожнюк Аліні, Ходонович Наталії, Черниш Юлії, Шибі Павлу, Шпига Анастасії, Щуревській Катерині й завжди - Миколі Поліщуку.
Слідкуйте за нами, долучайтеся до нас у Facebook - https://www.facebook.com/caritaseenu, Vkonakte - http://vk.com/club60395772.
З повагою,
заступник декана ІІФ
із виховної роботи
Левчук А.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар