понеділок, 9 грудня 2013 р.

CARITAS - благодійний центр студентів ІІФ

Уже протягом багатьох років студенти інституту іноземної філології радо беруть участь у найрізноманітніших благодійних акціях зініційованих як нашим університетським центром "Довіра", благодійним фондом І.Палиці - "Новий Луцьк" та іншими благочинними організаціями, так і самостійно. 
Наприкінці жовтня цього року відбулося офіційне відкриття центру благодійної волонтерської діяльності студентів ІІФ - CARITAS, що є своєрідним підсумком багатьох гарних справ зроблених раніше й, водночас, стартом до нових, таких потрібних нашому суспільству, акцій.
CARITASу перекладі з латини означає благодійність. Обравши таку назву, волонтери центру намагалися підкреслити важливість справи і ніяким чином не обмежити сферу майбутніх добрих справ, адже допомагати потрібно усім і завжди - дітям позбавленим батьківської опіки, людями з особливим потребами, старшому поколінню і просто сусіду по парті.
На другому поверсі головного корпусу СНУ облаштовано невеликий, проте постійно діючий куточок благочинності - так усі бажаючі завжди зможуть ознайомитися з благодійною акцією, що триває, перечитати звіт про попередні, знайти контакти координаторів центру й, що найголовніше, залишити свій посильний внесок у спеціальному акуратному контейнері. 
За систематичну й головне безперервну роботу CARITAS відповідає група із 15 ініціативних студентів-волонтерів, які шукають або самостійно організовують благочинні акції, контролюють увесь процес їх проведення - від початкової інформатизації студентства й працівників ІІФ (поклейка оголошень, ведення сторінок у соціальних мережах, роздача листівок), до збору й доставки необхідних речей на місця або ж безпосередньої допомоги з обов'язковим подальшим звітом. Адже ті, хто долучився до акції повинні відчути результати своїх гарних справ і переконатися у їх доцільності аби знову й знову підтримувати ініціативи CARITAS. Запрошуємо Вас до співпраці!
Постійно слідкувати за діяльністю центру можна у соціальних мережах, адже там створено відповідні групи, що налічують уже чималу кількість небайдужих послідовників, приєднуйтесь і Ви! Нас можна знайти у Facebook -https://www.facebook.com/caritaseenu та в Vkontakte - http://vk.com/club60395772
З повагою,
заступник декана ІІФ
із виховної роботи
Левчук А.Л.



1 коментар: